info@unik360.net
  +383 44 930 366
  Ferizaj, Kosovë

Agjensi Dixhitale

Zgjidhja më e mirë për ju dhe klientët tuaj

vr-4
globe
laptop

PROJEKTET E FUNDIT

Më poshtë mund të gjeni projektet më të fundit të realizuara nga ne.

victoria

Victoria-A Driving School

Website

Shiko Projektin
fetedu cafe

Fête du Café

E-Commerce

Shiko Projektin
logo delamode

The DeLaMode

E-Commerce

Shiko Projektin

Shërbimet tona

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Virtual Tour, E-Learning, Shop

- Me shërbimin tonë të "Virtual Tour", ne krijojmë përvoja impresive me foto 360° në rezolucion të lartë 12K. Një përvojë që zhvillohet më tej se fotografitë tradicionale dhe e lejon audiencën tuaj të eksplorojë ambientet tuaj në mënyrë më të detajuar në 360°.
- Për ta bërë eksperiencën tuaj më të qasshme, ne pasi ta kemi përfunduar gjithashtu e integrojmë Virtual Tour-in në faqen tuaj të internetit dhe në Google Maps Street View. Kjo e bën përvojën tuaj të aksesueshme dhe të ndarë me audiencën globale. 

Shiko më shumë

Faqe interneti (website)

- Ne ofrojmë krijimin e faqeve të internetit të përshtatshme për çdo pajisje. Ne e bëjmë faqen tuaj të internetit të shfaqet dhe të funksionojë në çdo ekran, përfshirë smartphone, tablet dhe kompjuter.
- Përçendrohemi në eksperiencën e përdoruesit, duke siguruar që vizitorët tuaj do të kenë një përvojë të shkëlqyer, pavarësisht se cilen pajisje përdorin.
- Faqja juaj do ketë SEO të mrekullueshme dhe do të ketë gjithashtu edhe PWA (Progressive Web Application).

Shiko më shumë

Aplikacioni për përcjelljen e porosive

Aplikacioni Delivery Tracking mund të lidhet me Google Maps për t'u treguar drejtuesve në kohë reale se ku janë dhe cilën rrugë kanë ndjekur për të shkuar në destinacion. Kur dorëzimi kryhet tek klienti, atëherë klienti mund të nënshkruajë në mënyrë dixhitale për konfirmimin e dorëzimit.

Shiko më shumë
restaurant

Aplikacioni për menaxhimin e restorantit

Menaxhoni tavolinat e restorantit tuaj, kontrolloni porositë, rezervoni tavolina, monitoroni kuzhinën, bëni një menu të disponueshme përmes QR Code për klientët tuaj.

Shiko më shumë

Aplikacioni e-learning

E-Learning, ose mësimi elektronik, është ofrimi i të mësuarit dhe trajnimit nëpërmjet burimeve dixhitale. Megjithëse mësimi elektronik bazohet në mësimin e formalizuar, ai ofrohet përmes pajisjeve elektronike si kompjuterët, tabletët dhe madje edhe telefonat celularë që janë të lidhur me internetin.

Shiko më shumë

Aplikacioni School Grading

Menaxhoni librin e notave, vijimin e shkollës, mirëmbajtjen e nxënësve, mësuesve, klasave, lëndëve dhe krijimin e vlerësimeve me pesha të ndryshme.

Shiko më shumë

Managed CDN Hosting

Do të konfigurojmë faqen tuaj të internetit dhe domainin tuaj në mënyrë që të ngarkohen në shpejtësi prej CDN (Content Delivery Network). Brenda minutave, faqja juaj do të ketë performancë të mahnitshme çdo herë. Konfigurimet mund të bëhen në çdo platformë të faqes së internetit, siç janë Wordpress, Joomla, Magento, Squarespace, Drupal, Shopware, dhe të tjera.

AERIAL 360°

Me shërbimin tonë të fotove 360° me dron, ofrojmë një perspektivë të lartë dhe të pasur për ambientet tuaja. Ndihmojmë që të zbuloni detajet dhe pamjet e mahnitshme nga ajri.

laptop2

Pse është e nevojshme të keni një faqe interneti për biznesin tuaj?

Një faqe interneti është vitrina juaj virtuale, duke e bërë komunikimin të lehtë dhe të aksesueshëm informacionin, duke rritur dukshmërinë në botën dixhitale.

Shiko më shumë 

Cilat janë përfitimet e një turneu virtual, dyqan virtual apo mësimi elektronik (e-learning) ?

Një turne virtual ofron një përvojë gjithëpërfshirëse, duke shfaqur biznesin tuaj në mënyrë unike. Shtimi i një dyqani virtual mundëson transaksione në internet, ndërsa e-learning rrit aksesin në burimet arsimore, të gjitha duke kontribuar në një prani gjithëpërfshirëse dhe inovative në internet.

Shiko më shumë 

Pse është i nevojshëm dixhitalizimi i proceseve të biznesit?

Sistemet e personalizuara ju lehtësojnë punën dhe procesin e punës për çdo punonjës në biznesin tuaj.

Shiko më shumë 

Të interesuar për të bashkëpunuar?

Klikoni butonin 'Kontakto' për të kontaktuar me ne!