info@unik360.net
  +383 44 930 366
  Ferizaj, Kosovë

Jeni duke kërkuar për Delivery Tracking app?

Shikoni Porositë Tuaja me Lehtësi

Delivery Tracking Application

Ndiqni porositë në çdo kohë

Ne kemi përgatitur një platformë të gatshme për ata menaxherë biznesi që merren me gjurmimin e dërgesave në kompanitë e tyre. Platforma u jep leje identifikimit menaxherëve, stafit të inventarit, drejtuesve dhe të tjerëve në mënyrë që të menaxhojnë shpërndarjen e produkteve.

Vendndodhja në kohë reale

Përdor vendndodhjen e Google Maps në kohë reale.

Çdo shofer që është në rrugën drejt klientit, mund të gjurmohet në kohë reale me pamjen e integruar të Google Maps. Administratorët janë në gjendje të shohin se cilën rrugë ndjekin drejtuesit e tyre për të shkuar në vendndodhjen e klientit. Të gjitha raportet bëhen në kohë reale dhe me saktësi.

Nënshkrimi me telefon

Klienti nënshkruan kur merr porosinë.

Pasi shoferi të sjellë pakon në destinacion, atëherë klienti mund të nënshkruajë me gishta direkt në pajisjen celulare të shoferit. Automatikisht njoftimi i nënshkruar do të njoftojë administratorët se paketa është dorëzuar siç duhet.

 Delivery Tracking application for your business.

Sistemet e gjurmimit kanë një platformë intuitive që thjesht detajon një pamje të plotë të transportit në pikat e dorëzimit. Administratori mund të identifikojë të gjithë komponentët që ndikojnë në procesin e dorëzimit: pauzat, kthimet, itinerarin, përparimin, etj. Sistemi gjithashtu lejon monitorimin e drejtuesve, kontrollimin e kohës së ndalimit, numrin e pushimeve dhe shumë komponentë të tjerë që ndikojnë në transport.

▶ Gjurmon drejtuesit dhe ndalon sipas kohës.
▶ Integruar me Google Maps.
▶ Ju mund ta organizoni vetë aplikacionin
▶ Ofrohet si cloud i menaxhuar Sass gati.
▶ Përdorues të pakufizuar të kompjuterëve dhe celularëve
▶ Aplikacione celulare për çdo përdorues
▶ Mund të lidhet me çdo ERP

Ne ofrojmë një aplikacion unik dërgimi dhe gjurmimi. Ai bazohet në rolet e përdoruesve si ADMIN, MENAXHER, SHOFER, KLIENT, DEALER, etj. Secili rol mund të ketë akses të ndryshëm në panelin e tij përkatës të përdoruesit.

Aplikacioni Delivery Tracking mund të lidhet me Google Maps për t'u treguar drejtuesve në kohë reale se ku janë dhe cilën rrugë kanë ndjekur për të shkuar në destinacion. Kur dorëzimi kryhet tek klienti, atëherë klienti mund të nënshkruajë në mënyrë dixhitale për konfirmimin e dorëzimit.