info@unik360.net
  +383 44 930 366
  Ferizaj, Kosovë

Shërbimet tona

Çfarë mund të bëjmë për ju?

phone
Aplikacione të personalizuara

Ngritni përvojën tuaj me aplikacionet tona të personalizuara për telefon. Të krijuara për të përmbushur kërkesat tuaja specifike, këto aplikacione sjellin risi dhe efikasitet në pëllëmbën e dorës tuaj.

websites
Website të personalizuara

Rritni praninë tuaj në internet me website. Të përshtatura për nevojat tuaja, këto website përmirësojnë funksionalitetin dhe ofrojnë një përvojë të pandërprerë të përdoruesit.

vr-1
Virtual Reality Application

Eksploroni destinacione magjepsëse nga pëllëmba e dorës. Aplikacionet tona Virtual Tours ofrojnë një udhëtim gjithëpërfshirës, duke sjellë bukurinë e vendndodhjeve të ndryshme drejtpërdrejt në telefonin tuaj.

pano
Fotografi panoramike 360°

Kapni të gjithë skenën në një foto të vetme. Shërbimi ynë i fotografimit panoramik 360 ofron një pamje të plotë dhe interaktive, duke ju lejuar të shfaqni hapësirën tuaj në një mënyrë vizualisht mahnitëse.

Delivery Tracking app

Qëndroni të informuar me aplikacionin tonë të përcjelljes së dërgesave. Ndiqni porositë tuaja në kohë reale, duke siguruar transparencë dhe duke siguruar paqe mendore ndërsa blerjet tuaja shkojnë në pragun tuaj.