info@unik360.net
  +383 44 930 366
  Ferizaj, Kosovë

Çka është një Virtual Tour?

- Virtual Tour është një përvojë virtuale që ju lejon të eksploroni biznese të ndryshme në internet përmes pajisjeve të tilla si kompjuterë, telefona inteligjentë dhe pajisje të tjera.
- Këtu përfshihen biznese të ndryshme si hotele, restorante, kafene, qendra tregtare, apartamente me qira, sallone bukurie, qendra shëndetësore, hapësira arti, e shumë të tjera.
- Ky mjet promovues është i fuqishëm në paraqitjen e mjediseve në mënyrë reale dhe tërheqëse, duke u ofruar klientëve një përvojë të ngjashme me një vizitë fizike pa pasur nevojë për udhëtime të vështira. Turneu virtual është një zgjidhje moderne për zbulimin dhe eksplorimin e bizneseve në internet, duke e bërë shfletimin e tyre të lehtë dhe emocionues për të gjithë.

Çfarë ofrojmë ne?

Më poshtë, mund të shihni disa nga veçoritë kryesore që ne ofrojmë.

Virtual Tour me cilësi të lartë për ambientet tuaja me rezolucion 12K.

Integrimi i Virtual Tourit në Google Maps Street View, duke e bërë mjedisin tuaj të aksesueshëm për një gamë të gjerë përdoruesish në platformën Google Maps.

Përfshirja e një butoni "Virtual Tour" në faqen tuaj të internetit. Klientët tuaj do të mund të klikojnë këtë buton për të eksploruar Virtual Tourin. Në Virtual Tour në faqen e internetit mund të shtojmë audio, video, animacione të ndryshme.

Mbështetje deri në 3 muaj pas përfundimit për t'u siguruar që gjithçka të funksionojë siç duhet.

Virtual Reality Shembujt

Këtu mund të gjeni disa shembuj

Hotel Bedroom

Virtual Tour

Hotel / Restorant / Klinika

Këtu mund të shihni se si funksionon shërbimi ynë Virtual Tour në një Hotel! Ky shërbim e bën më të lehtë për hotelet, restorantet, klinikat që duan t'u ofrojnë klientëve një pamje të dhomës së tyre përmes një Virtual Touri, përpara se klienti të bëjë një rezervim. Pas shikimit të Virtual Tourit, klienti mund të shohë në realitet se cilën dhomë po rezervon. Gjithashtu, ne ofrojmë opsionin 'LiveGuide' .

Shiko shembullin
Car inside

Virtual Tour

Vetura

Këtu mund të shihni se si duket një Virtual Tour në një makinë. Kjo është më e nevojshme për shitësit e makinave që kanë makina për shitje dhe duan t'u tregojnë klientëve se si duket makina në realitet.

Shiko shembullin
medical thumb

Virtual E-Learning

E-learning

Ky është një virtual e-learning. Bazuar në panoramat e ndërlidhura dhe videot 360º, ai e vendos përdoruesin brenda një objekti trajnimi mjekësor dhe i kërkon atij të zbulojë rreziqet (veprimet "Count Score") ose t'u përgjigjet pyetjeve dhe çështjeve të protokollit (veprimet "Question Card").

Shiko shembullin
real estate

Virtual Tour

Real Estate

Kjo është një listë klasike e pasurive të paluajtshme. Hyni dhe zbuloni bukurinë e vilës në çdo detaj. Karakteristikat e personalizueshme ju lejojnë të përshtatni në mënyrë të përsosur turneun tuaj virtual me dizajnin e objektit.

Shiko shembullin
street-view

Virtual Tour

Google Maps Street View

Pas krijimit të turneut virtual, ne mund ta integrojmë atë në Google Maps Street View, duke e bërë atë të aksesueshëm për të gjithë. Kjo do të thotë që klientët tuaj mund të shikojnë mjedisin tuaj të biznesit përmes Google Maps Street View, duke hapur mundësi eksplorimi në mbarë botën.

Koncepti i ri për të komunikuar me klientët tuaj

Live Guided Tours

- Take your guests “by the hand” on a shared virtual tour with personal guidance. Synchronizing where you look, you can take turns on controlling the virtual tour. Let them explore on their own or pick them back up anytime to follow your route and mimic your screen on theirs. 
- Live Guided Tours are accessible on both desktop and mobile devices, so your clients can dial in from their mobile phones as well.